PLAN WITH ME | NOVEMBER SET-UP

Een nieuwe maand, een nieuw hoofdstuk in mijn bullet journal. Voor we aan het elfde hoofdstuk van mijn journal beginnen, wil ik je graag een kleine recap geven over de maand oktober. Zoals je in mijn vorige plan with me-blogpost kon lezen had ik wilde plannen voor mijn oktober set-up. Of deze plannen gelukt zijn lees je vandaag in dit artikel.

Oktober recap

Pfff, wat ben ik blij dat oktober weer voorbij is! Het was een verschrikkelijk drukke maand waarin ik regelmatig vergat dat ik een bullet journal had. (Sorry, not sorry.) Aan mijn goede voornemens zal het zeker niet gelegen hebben!

nov1nov2

Hoe slim ik het ook vond om een uurrooster toe te voegen aan mijn journal, toch kwam het er niet van. De afgelopen maand verwisselde mijn rooster bijna wekelijks. Dan was ik op vrijdag klaar om kwart voor 4 en op andere dagen kon ik pas naar huis om zes uur. Niet echt praktisch om zoiets aan je journal toe te voegen. Volgende keer beter!

En mijn goals … Wat zal ik zeggen. Die verliepen ook niet zoals gepland. Ik las geen boek uit, maar ik nam wel de tijd om meer te lezen. Dat is ook al positief! Van mediteren en yoga kwam niks van in huis. Om nog maar te zwijgen over stress les. Dit was zo’n stressvolle maand dat ik vaak vergat te ademen. Voor november kies ik wat meer realistische doelen zoals go outside more often.

Al eerder maakte ik gebruik van een blogplanner. Dat was in eerste instantie ook de bedoeling van dit journal, om wat meer structuur te creëren in mijn blogplanning. Nu ik een maandelijkse blogplanning opstel merk ik dat ik een beter overzicht heb. Zo weet ik perfect wat wanneer online komt, en wat er nog afgewerkt moet worden. Dit neem ik zeker mee naar november!

nov5.jpg

Wanneer je je journal weinig gebruikt, dan vergeet je ook je menu op te schrijven. (Oeps!) Ik vind het nog steeds een goed idee om een menu in te voegen bij je weekly spread. Alleen zal ik dan ook wat meer in mijn journal moeten kijken. Daar is goal twee voor november, journal more.

November set-up

Een journal helpt om de chaos in je hoofd te structureren en dat is waar ik deze maand mijn journal vooral voor wil benutten. Mijn schoolleven zal er zeker niet eenvoudiger op worden. De ene deadline is nog niet afgerond en de andere staat alweer klaar. En dan moet je daar ergens middenin nog een moment voor jezelf zoeken. Dan komt een bullet journal echt als geroepen!

nov6.jpg

Als goals voor de maand november heb ik gekozen voor;

 1. Journal more
 2. Go outside more often
 3. Read. Read. Read.

Doelen die zeker niet onmogelijk zijn! Ik moet mezelf er alleen iets vaker aan herinneren, haha.

nov7nov8

Mijn wilde journalplannen voor november;

 • Maak een wishlist
  De feestdagen zijn op komst en dan is het wel zo fijn om te weten wat je gaat kopen voor je ouders, vriend of voor jezelf. Dat bespaart je weer een hele hoop stress in december!
 • Vakantieplanner
  November staat voor Halloween en herfstvakantie. Naast de hele dag in bed liggen en Stranger things kijken moet er ook geleerd worden. Daarom heb ik deze maand een vakantieplanner gemaakt met dingen die ik wil doen, dingen die ik moet doen en de vakken die ik moet samenvatten.
 • What I want / How to stay calm
  Wat ik heb geleerd uit oktober is dat ik nog liever voor mezelf moet zijn. Door een lijst te maken met dingen die ik belangrijk vind en hoe ik deze aangenamer kan maken hoop ik dat deze maand rustiger zal zijn. Daarnaast maakte ik een lijstje met 13 dingen die ervoor zorgen dat ik kalm blijf. Dit kan nog eens goed van pas komen, haha.

nov10.jpg

Vind je het leuk om een maandelijkse bullet journal update te lezen? Laat het me dan zeker weten in de reacties. (Dan weet ik dat ik op de goede weg ben haha.) Wat ga jij deze maand toevoegen aan je journal?

XOXO,
Estée

You can find me on;
FacebookBloglovinInstagram

Advertenties

8 gedachtes over “PLAN WITH ME | NOVEMBER SET-UP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s