PLEEZMEE APP | REVIEW

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door het bedrijf PleezMee met de vraag of ik hun app wou uittesten. Natuurlijk zei ik ja, want kom op, hoe cool is dit?! Mocht je nog nooit van Pleezmee hebben gehoord dan is dat niet zo gek. PleezMee is een jonge onderneming met veel wilskracht, motivatie en goede ideeën. Zo kwamen ze op de proppen met de app die ik vandaag voor jullie ga uittesten. Lees snel verder.

About the PleezMee app

Je kent het wel. Na enkele uren rondzwerven op het web kom je verschillende websites tegen met ontzettend leuke kleding. Waar sla je al deze links op? Het wordt nogal snel een chaos als je overal een wishlist moet aanmaken. Om nog maar te zwijgen van alle e-mails die je er over krijgt! Zo komen we terug bij het declutter-thema.

Wishlists declutteren was nog nooit zo simpel met de PleezMee app. Met deze app heb je altijd alle links, notities en foto’s van je favoriete voorwerpen op zak. Nooit meer van de een naar de andere website moeten surfen, want al jou favoriete items worden bewaard in PleezMee. Van een win-win situatie gesproken!

 

 

Je eerste lijstjes

Mocht je nog niet weten wat je allemaal in deze app wil opslaan, dan help ik je graag op weg. Mij leek het zo handig om een wishlist aan te maken. De wintercollectie ligt stilaan in de winkels dus dan is het altijd mooi meegenomen om de nieuwste trends op te slaan.

In datzelfde thema heb ik ook een inspiratie-lijstje. Het is elke ochtend dezelfde struggle. Je weet niet wat je moet aandoen. Met een inspiratie-lijstje is dat probleem snel van de baan. Even gluren in je lijstje en je hebt meteen een outfit klaar.

Wat dacht je van cadeautjes? De feestdagen staan weer bijna voor de deur en dan moeten er cadeautjes worden gekocht. Maak alvast een lijstje van spullen die jij graag zou willen voor kerst, zodat je hem kan delen met je geliefden. Soms moet je hints geven. (Lacht.) Of laat je geliefden ook een lijstje maken met cadeau’s die ze leuk zouden vinden. Zo sta je niet voor verassingen en heeft iedereen iets waar hij oprecht blij mee is. (Nooit meer doen alsof je blij bent met een cadeautje!)

PM3.jpg

Lijstjes over designer handtassen, schoenen en gadgets. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een lijstje van maken. Daarnaast is de app ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Geen ingewikkelde menu’s met honderden knopjes. De app is heel minimalistisch, niet teveel poespas. That’s what I like.

Download snel de app en begin met het opslaan van je kerstcadeautjes. Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met inspiratie op doen voor de feestdagen! Weet jij nog een leuk lijstje om op te slaan in deze app? Deel het dan in de reacties, zo kunnen we elkaar toch een beetje helpen. Declutterbuddies, haha.

XOXO,
Estée

You can find me on;
FacebookBloglovinInstagram

* Ik werd gevraagd om een review te schrijven, dit is volledig mijn eigen mening.

Advertenties

2 gedachtes over “PLEEZMEE APP | REVIEW

  1. Pingback: 12 X MINIMALISTISCHE OORBELLEN VOOR JE EARPARTY – Drinkingteawithme

  2. Pingback: RICH GONE BROKE | CADEAUTIP – Drinkingteawithme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s